A fost o luptă grozavă…

Păi…cine cu cine ?…o să mă întrebați.

Toată lumea cu toată lumea. În primul rând paladinii de la Terra Medies îmbrăcați în costume medievale s-au “căpăcit” pe bune oferind un spectacol de zile mari și scene reale de film pentru noi cei iubitori de imagine. Regie ca la carte, recuzită incredibilă, îndârjire pe chipuri.

Pe celălalt flanc Masters Of Flames Culinary Division, Radu Zărnescu și Gianny Bănuță, s-au bătut cu ploaia ….și au învins. S-au aruncat în luptă toate cuțitele, polonicele și tacticile convenționale sau mai puțin convenționale. 20 de ceaune au clocotit, pline la refuz cu bunătăți cât pentru 2000 de oșteni înfometați de atâta caznă. A sfârâit lemnul sub ploaia aprigă și necontenită pentru mai bine de 10 ore.

Reprezentanții media nu s-au luptat între ei așa cum fac de obicei (pentru prim plan) ci s-au unit împotriva aceluiași dușman comun. Si-au pus echipamentele la bătaie în lupta cu stihiile.

Așadar, toți cei vânjoși, s-au prezentat la apel pe câmpul de bătălie, cu săbii, topoare, buzdugane, cuțite, ceaune, grătare. Au fost strigăte de luptă, armele au zăngănit, câinii au lătrat, motanii au mieunat….de fapt m-a luat valul. Nu au fost pisici…probabil de la ploaie…

Și, ca în orice război, în mod regretabil câțiva cetățeni nevinovați au devenit victime colaterale… Daunele nu au fost însă permanente căci gradele în surplus s-au risipit după un somn bun..și probabil o zeamă de varză.

Acum, lăsând gluma la o parte, a fost un eveniment extraordinar, organizat ca în fiecare an, de Primăria Moara Vlăsiei, într-un peisaj absolut spectaculos. Este adevărat că în acest an ploaia necontenită a pus bețe în roate dar asta nu a făcut decât ca în agenda pe 2018 să bifez cu roșu acest festival. Voi fi acolo…

Felicitări lui Radu Zărnescu, Iuliei Drăguț și echipei Masters of Flames Culinary Division pentru modul în care au îndurat vremea necruțătoare pregătind mii de porții absolut delicioase sub cerul liber, spre încântarea celor prezenți.

În mod special aș vrea să menționez prezența lui Toni Ionescu care în stilul său caracteristic a reuțit să ne deseneze tuturor cîte un zâmbet larg pe față.

Așadar, bravo lor pentru încă un show reușit.

Cât despre noi, fie ploaie fie vânt vom fi acolo lângă ei.

Și nu uitați !

There is more to come…