Nu am pretenția că pot fi mereu obiectiv și nici nu îmi doresc asta pentru că imi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am văzut și în care am fost implicat.  Așadar, în mod declarat, am să fiu subiectiv în totalitate în ceea ce privește East European Culinary Cup, eveniment organizat la Centrul de Evenimente Lux Divina, în Brașov, de către A.C.E.E.A. – Asociația Culturală Euro Est Alternativ, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate.

Subiectiv fiind nu am să vă spun ce a fost acolo ci mai degrabă ce am vazut și am simtit la cald.

În rezumat au fost 3 zile de eveniment, 2 zile de competiție, masterclass-uri, au fost WACS, EURO-TOQUES INTERNATIONAL și Chef MICHELIN, o Gală Dinner și show-uri demonstrative.

Au fost Enrico Derflingher și Thomas A. Gugler, a fost Giorgio Diana și mulți alții.

Au fost concurenți, echipe, jurați și invitați din peste 20 de țări.

A fost info tour Sf. Gheorghe-Prejmer-Bran (cu tot cu castel).

Au fost gale de premiere, s-au înmânat diplome, medalii și cupe.

Au fost sponsori și mass media.

S-au făcut zeci de mii de fotografii, s-au acordat zeci de interview-uri, sute de mii de like-uri și mii de share-uri.

Dincolo însă de like-uri și medalii a mai fost ceva…

A fost muncă, au fost emoții și lacrimi, a fost competiție, a fost recunoaștere și prietenie.

Și mai ales …. sinceritate.

Pentru toate acestea am să urez și eu A.C.E.E.A., Iuliei Drăguț, lui Radu Zărnescu și membrilor Asociației Culturale Euro Est Alternativ, în mod complet subiectiv La mulți ani !

Analizele pragmatice, demersurile jurnalistice și opiniile obiective sunt încă în curs.

 

Și nu uitați !

There is more to come…