Despre Festivalul Scoicilor de la Constanța Ediția a II-a ar fi destul de multe de spus însă voi rezuma în doar câteva cuvinte. Organizare minunata, lume multă, scoici preparate în toate modurile posibile, voie bună, într-un cuvânt un festival reușit.

Felicitări origanizatorilor acestui eveniment Cătălin Scărlătescu și Asociația Culturală Euro-Est Alternativ și chiar dacă acest festival a însemnat finalul unui maraton de 10 zile și aproape 3000 km pentru noi pot spune că a fost extraordinar.

Și dacă totul a arătat minunat, asta s-a datorat efortului de echipă și mai puțin de culise căci s-a gătit “la vedere”. Recunosc, am încercat majoritatea preparatelor și pot spune că toate au fost minunate, așa că suntem cu privirea ațintită către următoarea ediție.

Așadar încă o dată felicitări Chef Radu Zarnescu, Chef Iulia Dragut, Chef Gianny Bănuță și tuturor celor pe care deși nu îi menționez (mi-este teamă că voi rata pe cineva) au fost pe baricade într-un maraton culinar atât de frumos.

Si, ca de fiecare dată:

There is more to come!…