Atunci când ești român și te “confrunți” cu o porție sănătoasă de sărmăluțe sentimentele de apreciere vin de la sine căci așa ne-am născut noi aici, iubitori de astfel de savori autohtone românești.

Mi-a fost dat astăzi să văd oameni care, departe de a se fi născut în România, împartășesc acestă apreciere a gustului românesc autentic. Este ceva rar să vezi oameni din China, Liban, Kazahstan, Franța, Grecia, Cipru, Turcia, Pakistan sau India savurând preparatele neaoșe românești cu intensitate și mai ales cu sinceritate. Îți dă un sentinent plăcut, de mândrie, o mândrie adevărată și palpabilă de a fi român. Purtători de drapel la Cambridge School of Bucharest – Cambridge Summer Fair 2017, au fost astăzi membrii A.C.E.E.A. – Masters of Flames, vinovați de mirosurile răspândite pe Dorobanți, dar și resposabili de ispitele răspândite în rândul celor prezenți. La fel au făcut toate echipele, reprezentând cu mândrie fiecare țară prezentă la eveniment.

Felicitări Cambridge School of Bucharest pentru organizarea acestui eveniment realmente multicultural și tuturor participanților pentru o minunată călătorie într-un spațiu culinar atât de vast.

Cât despre ai noștri Radu Zărnescu, Gianny Bănuță, Gabriel Toader, Marius Dumitrache, George Trofar, Nicolae Niculae, Nicolae Bumbu, Giovanni Popic, Szucs Adrian și toți ceilalți membri A.C.E.E.A. numai de bine. Jos pălăria, capul sus și privirea către Transilvania.

Căci acolo ne îndreptăm. La East European Culinary Cup.

Ne vedem cu toții acolo și nu uitați !

There is more to come…