Proudly, I want to say that yesterday was released my 2016 soul project that we worked together with Margaux Cintrano – Editor in Chief & Publisher of Beyond Taste, Oltre Il Gusto Magazine.

It was a long way to go, yet beautiful, in this project, on which we have focused a lot of our  energy during the last 3 months.

I would like to thank all those who made possible the emergence of this magazine, first of all to Margaux Cintrano, with whom I worked as an art director, photographer and designer and also Philippe Germain Photographer & Food Designer, author of the prestigious  Vision Gourmandes, whose help and guidance were and still are priceless.

Equally, I would like to thank Mrs. Cristina Van Der Schaaf, founder Horeca School Romania, who brought us together.

Overall, this magazine is a team effort, team beyond national boundaries that  managed to gather together photographers and culinary masters from Europe and the USA.

So it was a pleasure and an honor, at the same time, to have with us photographers such as Philippe Germain, Aline Gerard, Paolo Barichella, Arnold Brunner, Simone Deidda, Ezio D,Onghia and Vittorio Sciosia.

I would also like to thank Chefs and Food Designers whose spectacular creations appear in this magazine:

Executive Pastry Chef Franck Iglesias, Executive Pastry Chef Jean Michel Llorca, Executive Pastry Chef Emmanuel Hamon, Executive Chef & Food Designer Mihai Irimia, Food Designer Nico LontrasExecutive Chef & Food Designer Cătălin Petrescu, Food Designer Misha Sukyas, Food Design Advisor Paolo Barichella, Culinary Artist Martin Mairhofer, Chef Christiano Muntoni, Food Designer Joseph Hadad, Culinary Artist Cornelia Ghisoi and Executive Chef Georgy Valery.

I hope you will all enjoy our publication.

________________________________

Cu mândrie, vreau să vă spun ca ieri a fost lansat proiectul meu de suflet pe 2106, la care am lucrat împreuna cu Margaux Cintrano – Editor în Chief & Publisher, revista Beyond Taste, Oltre Il Gusto.

A fost un drum lung dar frumos de parcurs în realizarea acestui proiect, în care ne-am canalizat toata energia în ultimele 3 luni.

As vrea sa mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă apariția acestei reviste şi, în primul rând Doamnei Margaux Cintrano, alături de care am lucrat în calitate de Art Director, fotograf și designer și Philippe Germain Photographer & Food Designer, autorul prestigioasei publicații Vision Gourmandes, prezent în paginile acestei reviste şi nu numai, al cărui ajutor şi îndrumare au fost şi sunt încă neprețuite.

În aceeași măsura as vrea sa mulțumesc Doamnei Cristina Van Dar Schaaf, fondatoarea Horeca School Romania, care a făcut posibilă crearea acestei echipe din care facem parte şi, în final, realizarea acestui proiect.

În ansamblu, aceasta revista este un efort de echipă, echipă care, dincolo de barierele naționale a reușit să strângă laolaltă fotografi și maeștri culinari din Franța, Italia și Romania precum și din Statele Unite ale Americii.

Astfel a fost o plăcere și în același timp o onoare sa avem alături de noi artiști fotografi precum Philippe Germain, Aline Gerard, Paolo Barichella, Arnold Brunner, Simone Deidda, Ezio D,Onghia și Vittorio Sciosia.

De asemenea aş vrea să mulțumesc maeștrilor culinari  și fond designerilor ale căror creații spectaculoase apar în aceasta revistă: Executive Pastry Chef Franck Iglesias, Executive Pastry Chef Jean Michel Llorca, Executive Pastry Chef Emmanuel Hamon, Executive Chef & Food Designer Mihai Irimia, Food Designer Nico LontrasExecutive Chef & Food Designer Cătălin Petrescu, Food Designer Misha Sukyas, Food Design Advisor Paolo Barichella, Culinary Artist Martin Mairhofer, Chef Christiano Muntoni, Food Designer Joseph Hadad, Culinary Artist Cornelia Ghisoi şi Executive Chef Georgy Valery.

Sperăm că această publicaţie să fie pe placul atât al colaboratorilor cât şi al cititorilor noştri.