Wizard

Astăzi a avut loc un eveniment impresionant – Taste Ambassadors la Hotel Radisson Blue Bucureşti, eveniment organizat de Trends by HRB& Top Hospitality Romania Asociatia Bucatarilor si Cofetarilor Profesionisti pentru susţinerea gastronomiei din România.

Au fost susţinute demostraţii culinare extraordinare de către :
~Chef Nico Lontras
~Chef Joseph Hadad
~Chef Ciprian Zobuian
~Chef Emanuel Mocan
~Chef Mihai Neacsu
~Chef Pippo
~Chef Ştefan Popescu
~Chef Cătălin Jernoiu
~Chef John Menumorut
~Chef Alexandru Razvan
~Chef Ana Consulea
~Chef Vurnic Vladimir ( VOVA )

Acest eveniment a inclus şi o expoziţie şi degustare de produse noi a unor furnizori internaţionali şi autohtoni

Cam aceasta ar fi informaţia crudă.

Dincolo de acest lucru, aş mai avea de adăugat câteva lucruri.

În primul rand, acest eveniment culinar unic în România a beneficiat de o organizare impecabilă, demonstraţiile culinare fiind cu totul şi cu totul impresionante. A fost o reală încântare să fim cu toţii (peste 200 de invitaţi anuntaţi) acolo pe parcursul acestei zile.

Finalul a fost fulminant în compania unei demonstraţii de dessert plating măiestrite aproape magic de către Chef Joseph Hadad căruia îi mulţumim pentru această reală încântare culinară.

Mulţumim lui Laurenţiu Mâţă Tănase, pentru ocazia acordată, de a participa şi fotografia produsele create, şi, de asemenea mulţumim celor care au facut posibil acest eveniment de anvergură.

Promitem să revenim cu mai multe fotografii ale produselor create aici.

Si, ca întotdeauna, nu uitaţi:  There is more to come…