Nu nu nu…

Să nu vă gandiți aiurea….

Astăzi nu mai vorbesc despre mâncare și nici despre East European Culinary Cup sau A.C.E.E.A, nu vreau să zic nimic.  Asta pentru că astăzi m-am delectat cu zgomote de feline și adrenalină.

Și să nu vă gândiți că atunci când zic felină mă gândesc la vreo pisicuță însingurată și speriată, mieunând de sus de pe crenguța cea mai subțire spre propria ei salvare incertă și puțin probabilă…

Asta e pentru persoane mai sensibile și mai sufletiste.

Nu nicidecum..

Mă gândesc la răgete de leu, la forță la dominare. Pentru că în mare cam asta inspiră de aproape o mașina de 3-500 de cai putere.

Mi-aduc aminte cum îmi spunea pe vremuri mecanicul meu când se pregătea să îmi ia banii dupa o zi de șurubăreală inutilă la mașină: “gata domnule, toarce ca o mâță!”

Ce mâță băi nene !!!…..

Păi să văd eu o mâță care toarce de îți vibrează cutia toracică și apoi mai vorbim.

Ce să mai ….o zi fenomenală, mașini de îți taie răsuflarea, piloți liga 1, adrenalină, soare, ploaie, gulaș la ceaun, plite încinse și Goliath.

Și ca să fiu cinstit, nu a fost totul chiar bine azi la Adâncata, la Motorpark. Asta pentru că n-am reușit să încerc nicio mașină. Nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că m-am gândit că de intrat intru…dar cine mă mai scoate de acolo ?  Pentru cei ce mă cunosc …

Oricum s-a plimbat Chef Gianny și pentru mine. Cât despre Goliath, el a fost condus cu succes de Masters of Flames Culinary Division și echipa lui Radu Zărnescu la evenimentul Deltaglass.

Băi…..și am spus că nu zic.

Mai mult de atât nimic…doar să nu uitați !

There is more to come…